ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLU OSOBÁM MLADŠÍM 18-TI LET!

Tmavá čokoláda 70% Madagaskar

Neohodnoceno
119 Kč
Skladem

Tmavá čokoláda z výběrových bio kakaových bobů z Madagaskaru. Jemná a ovocná. Ucítíte v ní sladkokyselé tóny červeného ovoce.

Tato čokoláda získala v roce 2019 stříbrnou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %
Hmotnost: 50g

AC silver 2018


 lokalni vyrobekbez lepkubez palmoveho oleje 

 

O MÍŠINĚ ČOKOLÁDĚ

Míšina čokoláda je vyráběná od bobu po tabulku v Česku. Z výběrových kakaových bobů, vždy z 1 oblasti. Přes 30 ocenění z prestižních mezinárodních soutěží.


   kdo je to ta Míša?
 V roce 2015 se čokoládová nadšenkyně Míša Dohnálková pustila do "domácí" výroby kvalitní čokolády. Od píky, z kakaových bobů. Ladila a ladila a o 2 roky později zkusila poslat jeden vzorek do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards. A hned zabodovala! O rok později poslala do stejné soutěže sedm tabulek. A medaili získalo všech 7. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala dokonce světové zlato, a to jako první česká čokoláda. V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.

   kvalita na prvním místě - Míša používá pouze nealkalizované výběrové kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. V mléčné čokoládě je navíc ještě plnotučné mléko. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
 
   všechny čokolády single origin - Míša chce čokoládovým nadšencům přiblížit autentickou chuť daného regionu. Proto kakaové boby nemíchá a vždy používá pro danou tabulku boby z pouze z jedné oblasti.
 
Míšina čokoláda - Míša Dohnálková - kopie
 
 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení