ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLU OSOBÁM MLADŠÍM 18-TI LET!

Mléčná čokoláda 60 % Šalamounovy ostrovy s kozím mlékem

Tip
Neohodnoceno
119 Kč
Momentálně nedostupné

Mléčná čokoláda z kakaových bobů ze Šalamounových ostrovů zjemněná sušeným kozím mlékem. Farmářské mléko pochází z Moravy, z rodinné farmy a gurmánské minimlékárny Bon Lait. Krásná lokální spolupráce :-)

Je to čokoláda pro ty, kteří nemohou kravské mléko. Zároveň pro ty, kdo milují kozí mléko. Naše děti si ji úplně zamilovaly pro karamelovou chuť. My v této čokoládě cítíme med, karamel a kozí mléko.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené kozí mléko.
Obsah kakaové sušiny nejméně 60 %
Hmotnost: 50 g

 lokalni vyrobekbez lepkubez palmoveho oleje 

 

O MÍŠINĚ ČOKOLÁDĚ

Míšina čokoláda je vyráběná od bobu po tabulku v Česku. Z výběrových kakaových bobů, vždy z 1 oblasti. Přes 30 ocenění z prestižních mezinárodních soutěží.


   kdo je to ta Míša?
 V roce 2015 se čokoládová nadšenkyně Míša Dohnálková pustila do "domácí" výroby kvalitní čokolády. Od píky, z kakaových bobů. Ladila a ladila a o 2 roky později zkusila poslat jeden vzorek do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards. A hned zabodovala! O rok později poslala do stejné soutěže sedm tabulek. A medaili získalo všech 7. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala dokonce světové zlato, a to jako první česká čokoláda. V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.

   kvalita na prvním místě - Míša používá pouze nealkalizované výběrové kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. V mléčné čokoládě je navíc ještě plnotučné mléko. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
 
   všechny čokolády single origin - Míša chce čokoládovým nadšencům přiblížit autentickou chuť daného regionu. Proto kakaové boby nemíchá a vždy používá pro danou tabulku boby z pouze z jedné oblasti.
 
Míšina čokoláda - Míša Dohnálková - kopie