ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLU OSOBÁM MLADŠÍM 18-TI LET!

Mléčná čokoláda 50% Madagaskar

Neohodnoceno
119 Kč
Skladem (1 ks)

Mléčná čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Madagaskaru. Je velmi jemná s intenzivní čokoládovou chutí. Ucítíte v ní jahody a další červené ovoce.


Tato čokoláda získala v roce 2019 bronzovou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.Ve stejném roce byla oceněna zlatou medaili v evropském kole soutěže International Chocolate Awards v Kodani a bronzovou medailí ve světovém finále této soutěže. Dále získala i jednu hvězdu na gurmánské soutěži Great Taste Awards v Londýně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr
Obsah kakaové sušiny nejméně 50 %
Hmotnost 50g

International Chocolate Awards 2019 zlaté ocenění!

O MÍŠINĚ ČOKOLÁDĚ

Míšina čokoláda je vyráběná od bobu po tabulku v Česku. Z výběrových kakaových bobů, vždy z 1 oblasti. Přes 30 ocenění z prestižních mezinárodních soutěží.


   kdo je to ta Míša?
 V roce 2015 se čokoládová nadšenkyně Míša Dohnálková pustila do "domácí" výroby kvalitní čokolády. Od píky, z kakaových bobů. Ladila a ladila a o 2 roky později zkusila poslat jeden vzorek do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards. A hned zabodovala! O rok později poslala do stejné soutěže sedm tabulek. A medaili získalo všech 7. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala dokonce světové zlato, a to jako první česká čokoláda. V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.

   kvalita na prvním místě - Míša používá pouze nealkalizované výběrové kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. V mléčné čokoládě je navíc ještě plnotučné mléko. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
 
   všechny čokolády single origin - Míša chce čokoládovým nadšencům přiblížit autentickou chuť daného regionu. Proto kakaové boby nemíchá a vždy používá pro danou tabulku boby z pouze z jedné oblasti.
 
Míšina čokoláda - Míša Dohnálková - kopie